Legg høsten på glass

Nå bugner det av deilige norske grønnsaker i butikken, sylt noen av dem og ha i glass utover vinteren, de smaker kjempegodt i salater eller servert til pate`

Ingredienser:

  • 3 paprikaer
  • 1 blomkålhode
  • 1 rødløk
  • 2 vårløk
  • chilli
  • 1 kvist krondill
  • 5 dl hvitvinseddik eller 7 % eddik
  • 5 dl vann
  • 220 gram sukker

Vask og del grønnsakene i store biter og legg dem på rene glass. Kok opp vann, eddik og sukker, hell over grønnsakene, legg dill på toppen og skru på tett lokk.

Må oppbevares kaldt, og holder i ca 1 år.

 

©2015 SALT&SITRON v/Camilla Samuelsen. All rights reserved. Web design: STUDIO 57Photo: Main picture: Marthe Marie Forsberg / Portrait: Ann Cathrin Buchardt