Kylling og fenikkelpasta
Nam! Denne kyllingmiddagen er kjempegod, og en fin avveksling til pasta bolognese.
Ingredienser:
- 1 løk
- 1 fenikkel
- 2 fedd hvitløk
- 1 pakke kyllingkjøttdeig
- 2 ss smør
- Salt og pepper
- 1 pakke mat eller kremfløte
- 1 sitron
- Pasta (så mye du tror dere spiser)
- Frisk bladpersille
Sett vannet på kok til pastaen, når vannet koker har du i litt salt, og koker pastaen etter anvisning på pakken.
Kutt løken og fennikelen i tynne strimler (ta bort det grønne), og hakk hvitløken i små biter. Stek løk, fennikel og hvitløk i pannen på svak varme til det blir mykt og blankt. Det tar ca 3 minutter. Ha i kyllingkjøttdeigen, skru opp varmen litt, og hakk den slik at den blir gylden.
Ha på fløten og la sausen koke i ca 5 minutter. Del sitronen i to og klem ut sitronsaften over sausen, skrap også av litt av skallet på et rivjern og ha det i sausen. Smak til med salt og pepper. Når pastaen er klar blander du den med sausen, og har på frisk persille.
Deilig middag på under 20 minutter