Spagetti med fyldig tomatsaus
Denne vegetar pastaen er så god, og barna elsker den. Jeg blir så glad når jeg lager vegetarmat som alle i familien liker.
Kokosoljen du bruker til steking gir en nydelig rund smak til denne retten
Ingredienser:
- 1 gul løk
- 2 fedd hvitløk
- 1 glass soltørkede tomater i olje
- 2 bokser hermetiske tomater
- 1 ss kokosolje (med kokossmak, det er viktig) kokosolje får du kjøpt på glass i butikken
- 1/2 potte basilikum
- Salt og pepper
- Evt fersk parmesan
- Spagetti eller annen pasta
Skjær løk og hvitløk i små biter og surr det i kokosoljen til det er mykt og blankt. Hell oljen av de soltørkede tomatene og grovhakk dem. Ha soltørkede tomater og hermetiske tomater i gryten og kok det på svak varme i ca 25 minutter. Mens sausen koker lager du spagetti som anvist på pakken. Smak til sausen med salt og pepper, og kjør den til en glatt masse i blenderen. Server med parmesan og basilikum. Smaker fantastisk!