Supersunn fiskeburger

 

I dag laget jeg denne fiskeretten til middag, og det var så fresht! Skal innrømme at barna ikke spiste salaten, men de spiste fiskeburgeren, og det var det viktigste.

På Ica butikken der jeg bor har de fiskekvern, så jeg får kvernet fisken i butikken, har de ikke fiskekvern i din butikk må du kverne fisken selv.

Ingredienser:

  • 700 gram laksefilet
  • 300 gram torskefilet
  • 2 cm frisk ingefær
  • 2 hvitløksfedd
  • salt og pepper
  • Litt smør

Ingredienser salat:

  • 1/2 ananas
  • 1/2 mango
  • 2 avocado
  • 1 potte koriander
  •  1 hjertesalathode

Rasp ingefær og hvitløk fint, bland dette med fiskefarsen og ha i litt salt og pepper. Form fiskefarsen til burgere og stek dem i litt smør til de er gjennomstekte

Del ananasen, mango og avocado i biter og bland dette med korianderen.

Legg et eller to hjertesalatblader på hver tallerken, legg på avocadosalaten og ha tilslutt på fiskeburgeren.

©2015 SALT&SITRON v/Camilla Samuelsen. All rights reserved. Web design: STUDIO 57Photo: Main picture: Marthe Marie Forsberg / Portrait: Ann Cathrin Buchardt