Kesampannekaker

Disse pannekakene lager vi hver helg, og de er så gode. I Norge bruker jeg kesam i oppskriften, når vi er i Spania bruker jeg creme fraiche eller ricotta.

Ingredienser:

  • 3 egg
  • 1 boks kesam (naturell)
  • 100 gram hvetemel
  • 1, 25 dl melk
  • 1 klype salt
  • 1 ts bakepulver
  • 1/2 dl sukker

Skill plommene fra hvitene. Ha plommene i en bolle, bland inn kesam, og så de øvrige ingrediensene. Visp eggehvitene stive i en annen bolle og vend dem forsiktig inn i røren. Ikke rør for hardt, det kan godt være litt "eggehvite klumper" det er det som gjør pannekakene så luftige. Stek i litt smør, og server med lønnesirup og evt bær. Nammmmmm

©2015 SALT&SITRON v/Camilla Samuelsen. All rights reserved. Web design: STUDIO 57Photo: Main picture: Marthe Marie Forsberg / Portrait: Ann Cathrin Buchardt