Pasta med masse grønnsaker
Denne pastagryten med bare grønnsaker er mettende og kjempegod, og en fin måte å få brukt opp grønnsakene i kjøleskapet.
Ingredienser:
- 1 pose pastarør eller pastaskruer
- 1 stor rødløk
- 6 champingjonger
- ½ brokkolihode
- ½ purre
- 1 paprika i strimler
- 2 gulrøtter i tynne staver
- Litt smør
- Salt og pepper
- Ca 2 dl fløte
Sett på pastavann, og kok pastaen som anvist på pakken
Smelt litt smør i en panne, og stek løk i strimler, vårløk og sopp i pannen til de er gyldne og myke.
Hell på fløten og smak til med salt og pepper. Gi gryten et oppkok og ha i brokkolibukettene, gulrot og paprika.
Kok videre i noen minutter, om sausen blir for tykk har du bare i mer fløte
Trekk pannen til side, hell vannet av pastaen og bland pastaen inn i sausen. Server evt med litt parmesan. Nydelig og sunn middag på 20 minutter.
Jeg hadde litt urter på toppen, basilikum og timian.