Vegetargrateng
Hjemme hos i hver oss prøver vi å ha vegetarmiddag i minst en gang i uken. Det er billig, godt og sunt for kroppen!
Denne gratengen er kjempegod! Barna liker den også godt.
Ingredienser:
- 1 squash
- 1 Aubergine
- 2 glass god tomatsaus
- 1 stykke parmesan
- 1 pakke fersk mozarella
- Salt og pepper
- 1 liten pakke pack choi (bare bladene) eller en halv pose spinat
Skjær aubergine og squash i skiver. Vask og del pack choi i små blader, eller vask spinatbladene om du bruker spinat
Bruk ostehøvel og skjær store skiver av parmesanen
Legg grønnsaker lagvis i en ildfast form sammen med tomatsaus og parmesan
Avslutt med tomatsaus og så mozarella og parmesan på toppen.
Gratiner i ovnen på 220 grader i 30 minutter, og server sammen med en grønn salat
Formen kan også gjøres klar kvelden før og oppbevares i kjøleskapet over natten, eller gjøres klar på morgenen ,så kan du bare sette den i ovnen når du kommer hjem fra jobben.