Vegetargrateng

Hjemme hos i hver oss prøver vi å ha vegetarmiddag i minst en gang i uken. Det er billig, godt og sunt for kroppen!

Denne gratengen er kjempegod! Barna liker den også godt. 

Ingredienser:

  • 1 squash
  • 1 Aubergine
  • 2 glass god tomatsaus
  • 1 stykke parmesan
  • 1 pakke fersk mozarella
  • Salt og pepper
  • 1 liten pakke pack choi (bare bladene) eller en halv pose spinat

Skjær aubergine og squash i skiver. Vask og del pack choi i små blader, eller vask spinatbladene om du bruker spinat

Bruk ostehøvel og skjær store skiver av parmesanen

Legg grønnsaker lagvis i en ildfast form sammen med tomatsaus og parmesan

Avslutt med tomatsaus og så mozarella og parmesan på toppen.

Gratiner i ovnen på 220 grader i 30 minutter, og server sammen med en grønn salat

Formen kan også gjøres klar kvelden før og oppbevares i kjøleskapet over natten, eller gjøres klar på morgenen ,så kan du bare sette den i ovnen når du kommer hjem fra jobben. 

©2015 SALT&SITRON v/Camilla Samuelsen. All rights reserved. Web design: STUDIO 57Photo: Main picture: Marthe Marie Forsberg / Portrait: Ann Cathrin Buchardt